У Кропивницькому потрібні продавці продовольчих товарів

  • 17 лист. 2021 14:01
  • 420
    • Новина У Кропивницькому потрібні продавці продовольчих товарів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора, 16 листопада, у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій. Його проведено на замовлення ФОП Попович Ю.В.
     
    У зв’язку з розширенням у місті Кропивницький мережі продовольчих магазинів «Крамниця», ФОП Попович Ю.В., який працює більше 6 років в сфері торгівлі, потрібні продавці.
     
    Представник підприємця Ігор Підковський ознайомив присутніх з вимогами до кандидатів, специфікою та графіком роботи на підприємстві.
     
    Зокрема, окреслив важливість чіткого режиму роботи, тижневого навантаження (40 год на тиждень), оплати праці (від 6000 грн та бонуси), соціальних гарантій відповідно до умов чинного законодавства. Він наголосив, що ключовим питанням у роботі продавця продовольчих товарів, – є впевнене користування касовим апаратом.
     
    Під час активного спілкування з роботодавцем, присутні цікавились, чи є можливим працевлаштування поблизу їхнього місця проживання, питанням надання щорічних основних відпусток та відпусток по догляду за дитиною до досягнення нею 6 років.
     
    У свою чергу, фахівчиня міськрайонного центру зайнятості Тетяна Малишенко нагадала присутнім про важливість легального працевлаштування та належного оформлення трудових відносин. «Безробітним, які мають намір влаштуватися на роботу, потрібно знати, що надаючи згоду працювати та отримувати «тіньову» заробітну плату, самі себе позбавляють соціальних гарантій. Тож, працюйте легально – це захистить ваші права та інтереси», – зазначила Т. Малишенко.
     
    На ярмарок були запрошені 14 безробітних, з них 9 – поспілкувалися з представником роботодавця щодо умов праці, а 3 – зацікавилися пропозицією роботи та виявили бажання відвідати роботодавця для більш детального ознайомлення з робочим місцем та умовами праці.
     
    Ю. Кулибаба, провідний фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою відділу організаційно-інформаційної роботи та архівної справи обласного центру зайнятості