Як громадськість бореться з розповсюдженням наркотиків?

  • 15 лист. 2021 10:15
  • 630
    • Новина Як громадськість бореться з розповсюдженням наркотиків? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліцейські разом з громадськістю провели акцію з протидії розповсюдженню наркотиків, інформує у фБ Поліція Кіровоградської області.
     
    До участі у заході долучилися працівники підрозділу ювенальної превенції, управління боротьби з наркозлочинністю в Кіровоградській області, дільничні офіцери поліції та представники громадських організацій.
     
    На території обласного центру правоохоронці разом із небайдужими громадянами зафарбовували на об’єктах інфраструктури написи з рекламою продажу наркотиків і «психотропів» через інтернет-ресурси.
      
    Поліцейські зазначають, що проведення подібних акцій сприяє об’єднанню зусиль всього суспільства у протидії наркозлочинам та захисту зокрема молоді від втягнення у протиправну діяльність.
     
    Нагадаємо, інформацію про кримінальні правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин та про осіб, причетних до їх скоєння, можна повідомити на «гарячу лінію» 050-248-85-81 або за номером «102», з допомогою чат-боту http://t.me/AntiDrugKrop_Bot, або в особисті повідомлення адміністратору групи комунікації поліції та громади «Безпечне місто» у месенджері «Телеграм» - https://t.me/joinchat/WFDNMUScH-N3C2iL