ТОВ «ПІК Дистрибьюшн» пропонує роботу для безробітних

  • 12 лист. 2021 16:33
  • 569
    • Новина ТОВ «ПІК Дистрибьюшн» пропонує роботу для безробітних Ранкове місто. Кропивницький
     
    Днями у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості на замовлення ТОВ «ПІК Дистрибьюшн» відбувся міні-ярмарок вакансій.
     
    Презентувала товариство та вільні робочі місця керівник відділу оптових продажів Тетяна Ісакова. Вона повідомила, що підприємство – дистриб'ютор будівельних матеріалів та товарів народного споживання.
     
    У зв’язку з динамічним розвитком підприємства наразі є потреба в укомплектуванні вакансій «менеджер (управитель) із збуту» та «представник торговельний».
     
    Тетяна Ісакова, представник Кропивницької філії ТОВ «ПІК Дистрибьюшн», надала інформацію про умови праці, режим роботи, окреслила вимоги до претендентів на заміщення вакантних посад. Управління пропонує стабільну та своєчасно виплачену заробітну плату, яка складає 8000 грн. Наголосила, що за результатами продажів на підприємстві запроваджені заохочувальні виплати до основної заробітної плати (можливість отримання премій у рамках мотиваційних програм заохочень працівників), організовується навчання на робочому місці, для відповідальних та креативних – роботодавець гарантує кар’єрне зростання на підприємстві.
     
    Формат проведення заходу дав можливість ведення безпосереднього діалогу представників працедавця з потенційними кандидатами на вакантні посади. Шукачі роботи отримали інформацію щодо працевлаштування та можливостей реалізації власного професійного потенціалу, дізналися про вимоги до претендентів, умови праці, заробітну плату, соціальні гарантії тощо. 
     
    На ярмарок були запрошені 14 безробітних, з них 6 зацікавилися пропозицією роботи та виявили бажання відвідати роботодавця для більш детального ознайомлення з робочим місцем та умовами праці.
     
    Д. Петренко, провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями 
    Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості