У Кропивницькому триває конкурс на посади керівників закладів культури і туризму

  • 12 лист. 2021 12:28
  • 538
    • Новина У Кропивницькому триває конкурс на посади керівників закладів культури і туризму Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькій міській раді тривають конкурси на посади керівників двох закладів культури і туризму, інформує міська рада.
     
    Учора, 11 листопада, у Кропивницькій міській раді відбулися перші засідання конкурсних комісій з проведення конкурсного добору на посади директора комунального закладу «Кропивницький культурно-дозвіллєвий центр» та завідувача комунального закладу «Туристично-інформаційний центр».
     
    Під час засідань члени комісій ознайомилися з конкурсними матеріалами претендентів та визначилися щодо допущення їх до участі у співбесіді та презентацій програм розвитку закладів.
     
    До участі у другому засіданні, яке відбудеться 18 листопада 2021 року у каб. 117 приміщення Кропивницької міської ради, допущені: Францішкевич Сергій Васильович та Німченко Наталя Іванівна (на посаду директора комунального закладу «Кропивницький культурно-дозвіллєвий центр») і Хоменко Даря Валеріївна та Третяков Андрій Романович (на посаду завідувача комунального закладу «Туристично-інформаційний центр»).
     
    Під час проведення другого засідання кандидати на керівні посади презентуватимуть власні проєкти програм розвитку закладів культури на один і п'ять років та матимуть співбесіду з членами конкурсної комісії. 
     
    Під час публічної презентації проєктів програм та співбесіди з кандидатами, на засіданні мають право бути присутні представники засобів масової інформації та громадськість.