У Кропивницькому відкрили завод "Пінопласт Центр" (ФОТО)

  • 7 лист. 2021 08:55
  • 622
    • Новина У Кропивницькому відкрили завод «Пінопласт Центр» (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Марія Чорна завтала на відкриття нового заводу, інфлрмує ОДА у ФБ.
     
    Учора, 6 листопада, голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна відвідала відкриття заводу з виготовлення пінопласту ТОВ "Пінопласт Центр" в Кропивницькому.
     
    На підприємстві будуть виготовлятися пінопластові плити для утеплення житлових та промислових будівель. За умов виходу завду на повну потужність планується створення 120 робочих місць. Наразі працевлаштовано 40 осіб.
     
    - Прибуткова робота такого підприємства дуже позитивна подія для області: це – створення нових робочих місць, податки до бюджетів усіх, зниження рівня безробіття в області. Знаємо, що є і багато проблем, вирішення яких потребує втручання місцевих, а можливо і центральних органів виконавчої влади. Наразі ми намагаємося зробити все можливе для підвищення інвестиційної привабливості підприємств та області в цілому і всіляко підтримувати підприємців, які працюють в цьому напрямку, - сказала Марія Чорна. 
     
    На заході очільниця області разом з власниками підприємства Романом Волковим та Павлом Волковим ознайомились із зонами спінювання, формування та відстоювання блоків, а також місцями порізки і пакування та символічно дали старт запуску виробництва.