У Кропивницькому Сашко Обрій презентує нову збірку поезії

  • 26 жовт. 2021 11:20
  • 565
    • Новина У Кропивницькому Сашко Обрій презентує нову збірку поезії Ранкове місто. Кропивницький
     
    Cьогодні, 26 жовтня, у Кропхабі відбудеться презентація нової збірки поезії Сашка Обрія, про це повідомляють організатори у ФБ.
     
    Сучасний український поет, уродженець Миколаївщини, Сашко Обрій (Кучеренко) презентує свою нову збірку поезій на нашому Кропхабі.
    «Сокира сатири» — книжка-комікс, яка насичена актуальними темами сьогодення (сovid-19, карантин, вибори президента та інше), а також вічними темами людського буття і легкою еротикою сатирично-печерного сексиста.
    Четверта збірка поезій Сашка Обрія «Сокира сатири» підкреслює, гіперболізує недосконалості сучасного українського суспільства, що часом бувають занадто абсурдними і курйозними.
    Збірка просотана доброю іронією, що іноді, звісно, переходить у сатиру.
    Незважаючи на те, що висміюються всі: і політики, і простий люд, і воріженьки України, читачі не залишаться ображеними, а отримають море позитивних емоцій та зможуть по-новому переоцінити себе в Україні та Україну в собі.
     
    "Любі мої кропивничани!
    Чекаю вас вже цього вівторка, 26 жовтня о 18:30 у атмосферному і затишному Кропхабі!
    Переходимо за посиланням, тиснемо "відвідаю" і отримуємо гарний заряд настрою та бадьорості на рік уперед!" - пише Олександр Кучеренко у ФБ.