Науковий ліцей Кропивницького святкує сорок років

  • 21 жовт. 2021 13:34
  • 556
    • Новина Науковий ліцей Кропивницького святкує сорок років Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вчора, 20 жовтня, Кропивницький міський голова Андрій Райковичта начальниця управління освіти Лариса Костенко одними із перших привітали Науковий ліцей із ювілеєм. 
     
    Після об'єднання 18-ї школи та Наукового ліцею у місті є один із найбільших, помітних, важливих і престижних навчальних закладів не лише міста, а й області. За 40 років заклад став справжнім центром виховання розумних, здібних, амбітних людей. Нині тут навчається понад 2 тисячі учнів, 188 вчителів, із яких 5 докторів наук, 43 кандидати наук, 35 доцентів, 94 вчителі вищої категорії. Очільниця закладу Наталія Чередніченко нагадала, лише цього року ліцей випустив 24 медаліста. 
     
     
    На сорокарічний ювілей зібрались випускники ліцею, колишні вчителі та нинішні педагоги, що працюють в закладі від початку його заснування та керівники шкіл міста. З ностальгією колишні учні та вчителі згадували бурхливе шкільне життя, ділились радісними спогадами. Усім їм Андрій Райкович подякував за професіоналізм. 
     
    - Хочу наголосити, що не було б у вас успіху, якби не вагома робота учительського колективу. Від першого багаторічного директора - Світлани Чебаної до нинішнього - Наталії Чередниченко. Першого шкільного директора - доктора педагогічних наук, депутата міської ради, - переконаний Андрій Райкович. - У вашому активі багато помітних справ, проєктів, новаторських ідей, які рухають школу вперед, роблять її передовою, модерновою і цікавою для дітей. А це - головне! Бажаю педагогічному колективу подальшої успішної роботи, розумних учнів, якісних знань і постійного розвитку та руху вперед. 40 - це і досвід, і сила, і мрії про майбутнє. Нехай воно буде для вас щасливим!
     
    Керівнику ліцею міський голова вручив сертифікат на новий, сучасний мультиборд.