Екс-губернатор Кіровоградщини Андрій Балонь має намір відновити своє чесне ім’я

  • 20 жовт. 2021 12:00
  • 820
    • Новина Екс-губернатор Кіровоградщини Андрій Балонь має намір відновити своє чесне ім’я Ранкове місто. Кропивницький
     
    Колишній голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь повідомляє на своїй сторінці у ФБ про суд, який відбудеться 20 жовтня, де з’ясуються цікаві факти про "місцевих князьків".
     
    "Півтора роки тому я поїхав до Києва на нараду. Зі ЗМІ я дізнався, що, виявляється, мене в цей же день нібито спіймали на хабарі у Кропивницькому, хоч мене там навіть і не було. 
    Лише через кілька місяців стало відомо про змову місцевих князьків з продажними силовиками, які організували всю цю справу, щоб викинути мене зі своєї області (https://bit.ly/3DWNUyY). Оскільки їм усім я перекрив корупційні канали. 
     
    Вони одне забули, що я - професійний слідчий. Півтора роки я мовчки працював і з’ясував до деталей, як вони все організували. Тепер я буду відновлювати своє чесне ім‘я, а паралельно - вимагатиму притягнути до відповідальності винних. 
     
    Нарешті 20 жовтня починається судове слухання моєї справи. Справи, за якою я запрошую спостерігати усіх (https://bit.ly/3BWnIUt). Буде багато викриттів і несподіванок. 
     
    Ви побачите, як силовиками фабрикувалися і знищувалися докази, побачите як політична доцільність і піар тимчасово перемогли закон, побачите, як місцеві корумповані князьки крутили і продовжують крутити державними органами. І ще ви побачите, як потрібно усій цій знахабнілій мерзоті протистояти. По справедливості і по закону.