Голова облради Сергій Шульга на Донбасі привітав військових зі святом

  • 13 жовт. 2021 14:13
  • 749
    • Новина Голова облради Сергій Шульга на Донбасі привітав військових зі святом Ранкове місто. Кропивницький
     
    Голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга у зоні проведення Операції об‘єднаних сил привітав військових третього полку спецпризначення з прийдешнім Днем захисників і захисниць України, інформує обласна рада у ФБ.
     
    Під час робочої поїздки у Донецьку область голова обласної ради поспілкувався з військовими та вшанував пам‘ять полеглих захисників Олександра Кондакова, Олексія Волохова й Ігоря Вівчаренка.
     
    - На території меморіальних комплексів, які створили на місцях, де загинули наші хлопці, разом із військовими, волонтерами та батьками полеглих висадили ялини та квіти, - зазначив Сергій Шульга.
     
    Разом із тим голова обласної ради вручив військовим відзнаки за мужність і героїзм, проявлені під час захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України.
     
    Також Сергій Шульга від себе особисто передав спецпризначенцям спортивне спорядження.
    До поїздки на схід долучилися волонтерки Вікторія Касьянова й Оксана Червоная та мами загиблих спецпризначенців – Алла Кондакова і Світлана Волохова.
     
    Нагадаємо, старші солдати Олександр Кондаков та Олексій Волохов загинули 24 червня 2014 року біля гори Карачун під Слов'янськом. Ворог збив військовий гелікоптер Мі-8, у якому вони поверталися з завдання.
     
    Старший солдат Ігор Вівчаренко загинув торік у квітні внаслідок вибуху 82-мм міномета під час планових навчальних стрільб.