Безробітні Кіровоградщини можуть навчитися токарській справі

  • 12 жовт. 2021 14:36
  • 475
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть навчитися токарській справі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Професія токаря – одна з найбільш розповсюджених професій металообробки, яка використовується в механічних, інструментальних і ремонтно-механічних цехах підприємств машинобудування, суднобудування, авіабудування, приладобудування; в ремонтних цехах сільського господарства, транспорту, зв’язку, на будівництві.
     
    З метою підготовки висококваліфікованих працівників цієї професії за сприяння обласного центру зайнятості 19 жовтня поточного року на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання безробітних громадян. Курс навчання триватиме 8,8 міс.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    • базова/неповна базова загальна середня освіта;
    • вік особи не менше 18 років;
    • медична довідка.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінені, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.
     
    Якщо вас зацікавила вказана професія, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації профнавчання
    Кіровоградського обласного центру зайнятості