На Знам’янщині безробітним пропонували стати залізничниками

  • 11 жовт. 2021 14:05
  • 691
    • Новина На Знам’янщині безробітним пропонували стати залізничниками Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вакансії оглядача-ремонтника вагонів, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсаря з ремонту рухомого складу, мийника-прибиральника рухомого складу, електрозварника ручного зварювання пропонували безробітним на міні-ярмарку, що відбувся в Експлуатаційному вагонному депо м. Знам’янка виробничого підрозділу регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця».
     
    Розпочався захід з екскурсії підприємством, яку провів старший інструктор виробничого навчання Експлуатаційного вагонного депо Юрій Протівцев. Він презентував підприємство та з використанням макетів розповів, які роботи виконує депо.
     
    - Виконання технічного обслуговування без відчеплення вантажних вагонів усіх типів, технічного обслуговування пасажирських поїздів на шляху формування – основний вид діяльності Експлуатаційного вагонного депо, – поінформував Ю. Протівцев.
     
    У свою чергу, Лілія Котова, старший інспектор з кадрів, ознайомила запрошених шукачів роботи з актуальними вакансіями, відкритими на підприємстві. Присутні мали змогу отримати детальну інформацію щодо вимог до кожної із заявлених вакансій, необхідних знань і вмінь, якими має бути наділена людина для того, щоб працювати на такому підприємстві. Йшлося й про умови праці, рівень заробітної платні, додаткові заохочення, соціальний пакет, наявність пільг для співробітників згідно з колективним договором.
     
    З безробітними, які зацікавилися пропозицією роботодавця, було проведено індивідуальну співбесіду, під час якої обговорено подальші дії щодо працевлаштування.
     
    Міні-ярмарок вакансій на виробництві, на думку шукачів роботи, був корисним і пройшов у цікавій та змістовній формі. Водночас, фахівці філії висловили сподівання на те, що захід принесе позитивні результати як роботодавцеві в укомплектуванні кадрами підприємства, так і громадянам, які шукають роботу.
     
    В. Саржевська, 
    начальник відділу взаємодії з роботодавцями 
    Знам’янської міськрайонної філії 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості