Правоохоронці затримали групу наркозбувачів (ФОТО)

  • 11 жовт. 2021 10:00
  • 565
    • Новина Правоохоронці затримали групу наркозбувачів (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протиправну діяльність осіб було припинено працівниками Кіровоградського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України та слідчого управління поліції області, за процесуального керівництва обласної прокуратури.
     
    До складу групи входило троє жителів Кропивницького району, віком від 31 до 40 років. Під час проведення комплексу заходів правоохоронці задокументували факти збуту учасниками ОЗГ наркотичних засобів.
     
    У подальшому, із залученням співробітників роти поліції особливого призначення, поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцями проживання осіб, у підсобних приміщеннях, а також транспортних засобах.
     
     
    У результаті було виявлено та вилучено психотропну речовину амфетамін, посіви рослин конопель, канабіс, електронні ваги, мобільні телефони, зброю та грошові кошти.
     
    Вилучені речовини і предмети направили на проведення експертиз.
     
    Розслідування проводиться у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів) Кримінального кодексу України.
     
     
    Кіровоградське управління
    Департаменту внутрішньої безпеки
    Національної поліції України