Кіровоградщина: Які старовинні храми нашого краю відвідали журналісти? (ФОТО)

  • 11 жовт. 2021 08:55
  • 900
    • Новина Кіровоградщина: Які старовинні храми нашого краю відвідали журналісти? (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Фото-результати першої селфі-тур поїздки "Кіровоградщина - мандруй у минуле", організованої Кіровоградською ОДА та Кропивницьким Гончаренко Центром, інформує ОДА у ФБ.
     
    У рамках проекту місцеві журналісти, блогери, фахівці туристичної та культурознавчої галузей здійснили першу мандрівку до визначних пам`яток історії та архітектури краю за маршрутом: село Розумівка (Хресто–Воздвиженська церква), Кримки (Спасо–Параскевська церква), Іванівка (церква Різдва Пресвятої Богородиці), Бірки (Свято–Миколаївський храм), Диківка (Свято–Богоявленський монастир), Ясинуватка (замок Вінберга) та Суботці(церква Святого Максима Сповідника).  
     
    Усього протягом 2021-2022 років заплановано здійснити сім подорожей в усіх напрямках області.
    Як відомо, нещодавно у Кіровоградській ОДА презентували туристичний чат-бот «Мандруй Кіровоградщиною», створений спільно з газетою «Кіровоградська правда».
     
    Мета проекту - популяризація туризму в регіоні. Проект представляє собою чат-бот, який функціонує для соцмереж Viber та Telegram та містить різноманітні корисні рубрики, які допоможуть гостям області, туристам, дослідникам відкрити для себе цікаві місця Кіровоградщини.