Ефективне лікування менструальних дисфункцій в «ОН Клінік»!

  • 7 жовт. 2021 11:45
  • 612
    • Новина Ефективне лікування менструальних дисфункцій в «ОН Клінік»! Ранкове місто. Кропивницький
     
    Дисфункція менструального циклу – поширена проблема серед жінок та часта причина звернень до лікаря-гінеколога. Ця патологія є небезпечною, адже часто виявляється на тлі гормональних розладів та захворювань яєчників. Проявляється нерегулярними менструаціями, що можуть проходити із сильними больовими відчуттями.
     
    Лікарі-гінекологи медичного центру «ОН Клінік» зазначають, що нормальним вважається менструальний цикл зі стабільними інтервалами в 21-35 днів та 3-7-денною тривалістю кровотеч. Якщо ви помітили, що ваш цикл став нерегулярним, з’явились затримки – слід звернутись до лікаря для встановлення точної причини порушення та призначення подальшого лікування.
     
     
    дисменорея (болі при менструації в нижній частині живота, а також загальне погіршення самопочуття);
     
    олігоменорея (затримки місячних);
     
    аменорея (тривала відсутність менструальних виділень);
     
    гіпоменорея (незначні місячні);
     
    дисфункціональні маткові кровотечі (ациклічні, тривалі та інтенсивні кров'янисті виділення).
     
    Такі порушення можуть з’явитись з різних причин: гормональний дисбаланс, наявність патологічних процесів у матці, внутрішні дефекти яєчників, запальні процеси статевих органів, важкі інфекційні захворювання чи прийом гормональних препаратів, перенесений аборт, неправильне розміщення внутрішньоматкової спіралі, сильні стреси та недотримання режиму сну, різка зміна клімату та ін.
     
    Спеціалісти медичного центру «ОН Клінік» проведуть комплексне обстеження, допоможуть встановити першопричину розладу і призначать ефективне лікування для корекції циклу. Звертайтесь за телефоном – 0800 300 700 (безкоштовно по всій Україні) або лишайте заявку на сайті: https://is.gd/eARTBm