Марія Чорна оголосила про початок розробки бренду Кіровоградщини

  • 7 жовт. 2021 09:24
  • 393
    • Новина Марія Чорна оголосила про початок розробки бренду Кіровоградщини Ранкове місто. Кропивницький
     
    Голова Кіровоградської облдержадміністрації Марія Чорна оголосила про початок великої системної роботи з розробки бренду Кіровоградщини. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці, інформує ОДА у ФБ.
     
    Очільниця області зазначила, що регіон має чудову місцевість з туристичним потенціалом, професійних виробників та якісну продукцію, але все ще залишається у тіні.
     
    - Сьогодні між собою конкурують не лише люди, а ще й міста та області. І виграє той, хто має крутіший бренд. Саме тому я оголошую про початок великої системної роботи з розробки бренду області. Ми залучимо кращих фахівців країни, міжнародних експертів, і, звісно, вас друзі, - звернулась до мешканців області Марія Чорна.
     
    Вона акцентувала, що до розробки бренду запрошуються місцеві мешканці, які мають відповідні знання та ідеї.
     
    - Бренд Кіровоградщини має невидимою ниткою "зшити" всю нашу область. Він має бути близьким і впізнаваним для кожної людини. А ще вигідно відрізняти нас з-поміж усіх інших, - додала Марія Чорна.
     
    Запропонувати свою ідею та долучитись до розробки бренду Кіровоградщини можна в коментарях до публікації Марії Чорної у Фейсбуці