Знову оголошений конкурс на посаду директора театру Кропивницького

  • 6 жовт. 2021 12:03
  • 652
    • Новина Знову оголошений конкурс на посаду директора театру Кропивницького Ранкове місто. Кропивницький
     
    Голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга оголосив конкурс на посаду директора театру імені Кропивницького, інформує у ФБ обласна рада.
     
    Голова обласної ради Сергій Шульга підписав розпорядження про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора – художнього керівника комунального закладу «Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім.М.Л.Кропивницького» учора, 5 жовтня.
    Розпорядженням також передбачений початок формування конкурсної комісії.
     
    Комісія складатиметься з трьох представників обласної ради та облдержадміністрації, трьох представників трудового колективу, які не працюють у театрі, та трьох представників громадських організацій зі сфери культури відповідного функціонального спрямування.
     
    Згідно з вимогами до кандидатів, керівником театру може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у галузі культури не менше 3 років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими й моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов‘язки.
     
    Не може призначатися на посаду директора театру особа, яка за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена, має судимість, на яку протягом останнього року накладалося адмінстягнення за корупцію, та яка є близькою особою чи членом родини керівників обласної ради, ОДА, департаменту культури та туризму ОДА.
     
    Нагадаємо, що влітку поточного року вже проводився конкурс на посаду директора музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького. У конкурсі брали участь претенденти: чинний головний режисер театру Євгеній Курман та Ігор Спінул.