З якими проблемами звертаються мешканці області до голови ОДА?

  • 5 жовт. 2021 09:20
  • 622
    • Новина З якими проблемами звертаються мешканці області до голови ОДА? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом минулого тижня понад 800 жителів Кіровоградщини звернулись на «гарячу лінію» Марії Чорної, інформує у ФБ ОДА.
     
    Протягом минулого тижня на «гарячу лінію» голови Кіровоградської ОДА Марії Чорної надійшло 830 звернень від жителів області. 
    Більшість дзвінків стосувалися комунального господарства та консультування або отримання інформації, а також соціального забезпечення та сфери охорони здоров’я. 
    Зокрема, надходили скарги батьків, діти яких перебувають у навчальному закладі "Берізка" селища Завалля Голованівського району. У зверненнях повідомляється, що у закладі недотримується тепловий режим. Також надійшло звернення щодо увімкнення опалення та забезпечення належного температурного режиму в КЗ «Науковий ліцей» у Кропивницькому. 
     
    Також жителі області отримували контактну інформацію про пункти щеплень та консультації дотримання режиму самоізоляції від фахівців «гарячої лінії». 
    Крім цього, на «гарячу лінію» надійшло прохання жителя села Шарівка Олександрійського району щодо налагодження роботи поштового відділення "Укрпошти". 
     
    Серед звернень, зареєстрованих на «гарячій лінії» - питання сфер транспорту та зв’язку, праці і заробітної плати, екології та природних ресурсів, а також аграрної та житлової політики.