У Кропивницькому арештували злочинця, який збував наркотики до СІЗО

  • 1 жовт. 2021 14:16
  • 432
    • Новина У Кропивницькому арештували злочинця, який збував наркотики до СІЗО Ранкове місто. Кропивницький
     
    Повідомлено про підозру мешканцю обласного центру, який збував наркотики до СІЗО, інформує пресслужба обласної прокуратури.
     
     За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури повідомлено підозру у придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів одному із членів організованої злочинної групи, яка займалась постачанням наркотиків до слідчого ізолятора (ч. 2 ст. 307 КК України).
     
    Крім того, процесуальним прокурором погоджено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою без можливості внесення застави.
     
    За версією слідства, підготовку наркотиків до збуту чоловік налагодив у себе вдома  - зважував, фасував окремими дозами та пакував. В ході проведення санкціонованих обшуків за місцем його проживання правоохоронці знайшли пакети з метамфетаміном.
    Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Кіровоградській області.
     
    Нагадаємо,  операція з викриття злочинної діяльності організованої групи була проведена правоохоронцями 29 вересня поточного року.
     
    Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.