Кіровоградщина: Кого з педагогів нагородили до Дня вчителя?

  • 1 жовт. 2021 09:15
  • 487
    • Новина Кіровоградщина: Кого з педагогів нагородили до Дня вчителя? Ранкове місто. Кропивницький
    На Кіровоградщині нагородили кращих освітян області, інформує ОДА. 
     
    В Кропивницькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Кропивницького відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. 
     
    До привітання педагогів долучився заступник голови облдержадміністрації Андрій Лісота. 
     
    - Приємно на душі, коли ти знаходишся у рідній атмосфері, бачиш своїх колишніх колег по роботі, представників освіти з наших територіальних громад. Тож від перебування тут у мене щасливі почуття, адже я багато років віддав освіті і продовжу працювати і надалі. 
     
    Хочу передати найщиріші вітання від голови обласної державної адміністрації Марії Чорної. Вона за освітою вчитель, тож освіта у нас завжди буде на першому місці: як в бюджеті, так і загалом. Хочу привітати людей, які є тут, це еліта нашої області. Дуже приємно, що сьогодні тут люди, які представляють вищі навчальні заклади, позашкільні, заклади середньої освіти, профтехосвіти. Вітаю вас і дякую вам за те, що ви робите для нашої області!  - привітав присутніх Андрій Лісота. 
     
    У рамках нагородження почесне звання «Заслужений працівник освіти України» присвоїли завідувачу організаційно-масовим відділом Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості Ларисі Сивоконь.
     
     
    Обласною педагогічною премією імені Василя Олександровича Сухомлинського та Нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти» нагородили заступника директора з навчально-виховної роботи Кіровоградської Малої академії наук учнівської молоді Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату Нелю Мазур. 
     
    Обласну педагогічну премію імені Василя Олександровича Сухомлинського та Почесну грамоту Кіровоградської обласної державної адміністрації отримав директор Кіровоградського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Олег Поркуян. 
     
    Обласною педагогічною премією імені Василя Олександровича Сухомлинського та премією обласної державної адміністрації та обласної ради нагородили доцента кафедри педагогіки та менеджменту освіти Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Інну Краснощок. 
     
    Обласну педагогічну премію імені Василя Олександровича Сухомлинського одержали директор Петрівського навчально-виховного об’єднання «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» Петрівської селищної ради Алла Вєтрова та заступник директора з науково-методичної діяльності Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського Лариса Голодюк. 
     
    Премією Кіровоградської обласної ради та обласної державної адміністрації за підготовку чотирьох переможців конкурсу Малої академії наук та Грамотою Міністерства освіти і науки України відзначили вчителя історії Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату Світлану Кушнєрову. 
     
    Премією Кіровоградської обласної ради та обласної державної адміністрації за підготовку чотирьох переможців конкурсу Малої академії наук відзначили вчителя історії Навчально - виховного об'єднання "Навчально - виховний комплекс" Гімназія - загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів №1" Бобринецької міської ради Наталію Бібік, кандидата технічних наук, доцент кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення Центральноукраїнського національного технічного університету Олександра Дрєєва. 
     
    Крім цього премії Кіровоградської обласної ради та обласної державної адміністрації за підготовку трьох переможців конкурсу Малої академії наук та Грамоту Кіровоградської обласної ради отримав кандидат історичних наук, доцент кафедри економічної теорії маркетингу та економічної кібернетики Центральноукраїнського національного технічного університету Юрій Бондарчук. 
     
    Премію Кіровоградської обласної ради та обласної державної адміністрації за підготовку двох переможців конкурсу Малої академії наук та Почесну Грамоту Кіровоградської обласної державної адміністрації та Кіровоградської обласної ради отримали кандидат історичних наук, доцент кафедри історії, археології, інформаційної та архівної справи Центральноукраїнського національного технічного університету Микола Тупчієнко.