Забудова виставкового комплексу «AGROEXPO» триває повним ходом (ВІДЕО)

  • 27 вер. 2021 10:23
  • 1012
    • Новина Забудова виставкового комплексу «AGROEXPO» триває повним ходом (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Друзі, у Кропивницькому забудова виставкового комплексу «AGROEXPO» триває повним ходом! Ви маєте чудову можливість побачити, як продовжується підготовка до найбільшої виставки України!
     
    Варто відзначити, що цьогоріч у виставці візьмуть участь 510 компаній-експонентів та 500 учасників «Покровського ярмарку». 
     
    Виставка надасть кожному відвідувачу можливість ознайомитися з новинками світової техніки, придбати їх по вигідним цінам зі знижками, а також побачити техніку в роботі на демонстраційних показах. Традиційно проходитиме культурно-розважальний захід «Покровський ярмарок», який розкриє усю самобутність центральної України. 
    Окремими блоками відбудуться фестиваль вуличної їжі «Єлисавет Смак Fest», що запропонує відвідувачам посмакувати різноманітними стравами кухонь народів світу, а також виставка «AUTOLAND», на якій будуть представлені легкові та вантажні автомобілі світових брендів. Планується широка ділова програма.
     
    Міжнародна агропромислова виставка «AGROEXPO» розпочнеться вже зовсім скоро – 29 вересня за адресою: м. Кропивницький, вул. Перша Виставкова (Мурманська), 8.