Міграційна поліція затримала іноземця, який не раз чинив крадіжки

  • 24 вер. 2021 16:30
  • 528
    • Новина Міграційна поліція затримала іноземця, який не раз чинив крадіжки Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині співробітники міграційної поліції викрили незаконного мігранта.
     
    У ході спільних заходів в рамках операції «Мігрант» правоохоронці разом з колегами з відділення поліції № 1 (м. Долинська) виявили громадянина іншої держави, який, порушуючи Закон України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства», ухилявся від виїзду з держави після закінчення відповідного терміну та не мав підстав для подальшого законного перебування на території країни.
     
    Крім того, 33-річний іноземець раніше неодноразово притягувався до відповідальності за вчинення хуліганств, злісну непокору законним вимогам поліцейських, крадіжки, порушення рішень органів опіки та піклування, завідомо неправдиві виклики спеціальних служб.
     
    Чоловік був доправлений до органів Державної міграційної служби, де відносно нього було складено адміністративний протокол за ст. 203-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
     
    На теперішній час працівники міграційної поліції направили подання до УДМС в Кіровоградській області про прийняття стосовно вказаної особи рішення «Про примусове повернення до країни походження або третьої країни».
     
    За матеріалами
    відділу міграційної поліції
    поліції Кіровоградської області