Кропивницький: Як пройшов фестиваль "Scene-Fest" у ляльковому театрі?

  • 24 вер. 2021 15:06
  • 549
    • Новина Кропивницький: Як пройшов фестиваль «Scene-Fest» у ляльковому театрі? Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кіровоградському академічному обласному театрі ляльок завершився фестиваль "Scene-Fest", про це пише театр у ФБ.
     
    Закривали програму фестивалю чотири театри: з Хмельницького, Київщини, Житомира та Запоріжжя. На сцені театру пройшли вистави: музична казка "ТЕ-РЕ-МОК", "Червоний Капелюшок", "Фарбований Лис", лірична драма "Готель двох світів".  
       
    Чудовий колектив Хмельницького академічного обласного театру ляльок своїм фантастичним виступом зарядив глядачів і учасників фестивалю неймовірно потужною енергетикою. Зала просто вибухнула шквалом овацій на адресу талановитих виконавців і творців. Здавалося б, ну що можна витиснути з маленької і усім давно відомої казочки "Теремок". Та хмельничанам вдалося зробити з цього наївного твору справжній сценічний шедевр. Яскраво, музично, динамічно і просто суперталановито! 
     
    Театр драми і ляльок "Саламандра" з Київської області представив оригінальну версію відомої казки Шарля Перро "Червоний Капелюшок". Авторка інсценізації і режисерка Венера Ібрагімова відома нашому глядачеві за казкою "Колобок", постановку якої мисткиня здійснила ще в якості дипломної роботи у 2009 році. А цьогоріч актори театру "Саламандра" приємно вразили своєю майстерністю. Сценічне дійство дуже органічно сприймалося в ажурних декораціях і заворожувало глядачів своєю легкістю і динамічністю. Дякуємо усьому творчому колективу за жагу до творчості і любов до театрального мистецтва! Творіть, радуйте і надихайте!
     
    До зустрічі у театрі!