Кіровоградщина: Чому педагогів Суботцівської ОТГ вмовляють вакцинуватися

  • 22 вер. 2021 09:33
  • 824
    • Новина Кіровоградщина: Чому педагогів Суботцівської ОТГ вмовляють вакцинуватися Ранкове місто. Кропивницький
     
    Заступник голови ОДА Сергій Поліщук проінспектував стан кампанії з імунізації педпрацівників у Суботцівській ОТГ, інформує у ФБ ОДА.
     
    Заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Поліщук та голова Кропивницької РДА Віталій Пастушенко відвідали Суботцівську ОТГ для інспектування стану кампанії з імунізації педагогічних працівників проти коронавірусної хвороби. Нині показники імунізації на території даної громади є одними з найнижчими в області.  
    Посадовці поспілкувалися з головою територіальної громади Андрієм Борідченком щодо важливості проведення імунізації для не менше, ніж 80% працівників школи та дитячого дошкільного закладу «Колобок». 
     
    Заступник голови облдержадміністрації та голова Кропивницької РДА провели зустріч з педагогічним колективом опорної школи та відповіли на питання, що стосувалися проведення імунізації. 
     
    - Вчителі – це представники інтелігенції, я дуже поважаю педагогів. І я хочу звернутися з проханням захистити наших дітей, і не допустити ситуації, коли освітній процес буде неповноцінним. Педагоги також мають отримати захист. Нині єдиним способом захистити себе від хвороби є вакцинація від COVID-19, - зазначив Сергій Поліщук. 
     
    Нагадаємо, члени державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняли рішення щодо переходу України у «жовтий» рівень епідемічної небезпеки.