За тиждень у Кропивницькому стартує AGROEXPO 21 (ПРОГРАМА)

  • 21 вер. 2021 14:00
  • 668
    • Новина За тиждень у Кропивницькому стартує AGROEXPO 21 (ПРОГРАМА) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому з 29 вересня по 2 жовтня триватиме IX агропромислова виставка AgroExpo 2021 за адресою: м. Кропивницький, вулиця Перша Виставкова (Мурманська), 8.
     
     У програмі «AGROEXPO»:
    найбільша експозиція техніки, обладнання для АПК, СЗР та багато іншого;
    знижки на сільгосптехніку;
    колоритний «Покровський ярмарок»;
    найсмачніший фестиваль вуличної їжі «Єлисавет Смак Fest»;
    масштабна виставка легкових автомобілів «Autoland»;
    тест-драйви позашляховиків;
    спеціалізована виставка «Тваринництво та птахівництво» з можливістю придбати племінних коней, корів, кіз, овець, птицю;
    демонстрація роботи сільгосптехніки на полі;
     
    Демонстраційні покази
    День перший (29 вересня 2021, середа, 12:00)
    День другий (30 вересня 2021, четвер, 12:00)
    День третій (01 жовтня 2021, п'ятниця, 12:00)
     
    Новинки сільгосптехніки світових та вітчизняних брендів на AGROEXPO можна побачити не тільки на статичних експозиціях, а й безпосередньо в роботі в полі. Кожного дня на спеціалізованому полігоні працює техніка, яка демонструє весь технологічний процес: від обробки грунту та висіву до збирання врожаю. У роботі покажуть дискові борони, сівалки, плуги, культиватори, обприскувачі, розкидачі добрив та багато інших.
    Загальна площа полігону для демопоказів - 70 000 кв.м.
     
     
    "Покровський ярмарок" - культурно-розважальний захід в рамках Міжнародної агропромислової виставки AGROEXPO.
     
    Щорічно у ярмарку беруть участь понад 500 учасників.
     
    Кожен знайде тут щось для себе: виступи народних колективів, найкращі продукти від фермерських господарств за ціною виробника, сувеніри та вироби майстрів з усіх куточків України, майстер-класи, розваги для дітей та дорослих.
     
    Неабиякого колориту та доказів неповторної самобутності Центральної України нададуть ярмарку експозиції районів Кіровоградської області, які розважатимуть та пригощатимуть відвідувачів під час виставки.
     
     
    Особливого забарвлення «Покровському ярмарку» додасть вже традиційний конкурс на найбільший гарбуз – «Гарбуз-велетень». Переможець отримає приз – великий сучасний телевізор та увійде в історію «Покровського ярмарку»!.
     
    Гостей ярмарки зустрічатимуть різноманітні арт-інсталяції та багато селфі-зон.
     
     
     
     
     
    Фестиваль вуличної їжі
     
    В рамках Міжнародної агропромислової виставки "AGROEXPO" проходить фестиваль вуличної їжі «Єлисавет Смак Fest», який надасть змогу кожному відвідувачу посмакувати різноманітними стравами кухонь народів світу.
     
    Найкращі ресторани та кафетерії пропонують відвідувачам: найсмачніші українські борщ та вареники з різноманітною начинкою, польський бігус та угорський бограч, вірменська долма та хашлама, узбецький плов, шурпа та лагман, чеська рулька та білоруські деруни з грибами, тунець на грилі по-французьки та іспанська паелья, американське барбекю та багато іншої смакоти.
     
     
     
     
    Виставка автомобілів «AutoLand»
     
    Щорічна спеціалізована виставка «AUTOLAND» проходить в рамках Міжнародної агропромислової виставки «AGROEXPO». На виставці представлені легкові автомобілі та позашляховики відомих світових брендів - Mercedes, Lexus, Volkswagen, Toyota, Mitsubishi, Peugeot, Opel, Hyundai, Renault, Nissan, Ford, Kia та інші.
     
    Найвибагливішим автолюбителям стане "до смаку" тест-драйв позашляховиків та кросоверів, де кожен бажаючий може випробувати новинки світового автопрому.
     
    Загальна площа експозиції – 6 500 м2.