Безробітних Кіровоградщини запрошують вивчитись на штукатура

  • 21 вер. 2021 16:12
  • 507
    • Новина Безробітних Кіровоградщини запрошують вивчитись на штукатура Ранкове місто. Кропивницький
     
    Штукатур – одна з основних та завжди актуальних професій будівельної галузі. Саме штукатур надає будівлі привабливого вигляду, підвищує міцність споруди. Сьогодні штукатур працює з різними високотехнологічними сумішами. Виконує звичайну, кольорову, декоративну штукатурку, архітектурні елементи, реставраційні роботи, які надають старим будинкам оригінальності та виразності.
     
    Якщо Ви хочете стати майстром будівельної галузі, у вересні поточного року Кіровоградський обласний центр зайнятості має можливість навчити на базі Одеського центру професійно-технічної освіти безробітних громадян професії штукатура. Розпочинається навчання 27 вересня, термін навчання – 4 міс. 
     
    Умовами до направлення на навчання є:
     
    • повна або базова загальна середня освіта;
    • повноліття (не менше 18 років);
    • медична довідка з допуском до професії.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінено, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.
     
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості