Як у Кропивницькому ЖЕО готуються до зими

  • 21 вер. 2021 09:30
  • 370
    • Новина Як у Кропивницькому ЖЕО готуються до зими Ранкове місто. Кропивницький
     
    Підготовка до осінньо-зимового періоду багатоповерхових житлових будинків, які перебувають в управлінні житлово-експлуатаційних організацій № 2 і 3, йшлося учора, 20 вересня, під час апаратної наради міського голови. 
     
    За інформацією начальників ЖЕО Олени Петрусенко та Олександара Довгаля, на територіях обслуговування підприємств відремонтували майже шість тисяч м² покрівель. У під’їздах замінили на металопластикові віконні блоки на загальну суму більше ніж 800 тисяч гривень.
    Виконали значні обсяги планових ремонтних робіт внутрішньобудинкових мереж водопостачання, водовідведення та теплопостачання (у тому числі, із заміною запірної арматури), оголовків димовентиляційних каналів, зовнішніх і внутрішніх водостічних труб, електрощитових, піддашків тощо. 
     
    Керівники ЖЕО № 2 і 3 також озвучили інформацію щодо ходу робіт із впорядкування підвалів. Загалом, з початку року працівники цих житлово-експлуатаційних організацій прибрали підвали у 282 будинках. Вивезли майже 1 700 м³ побутового та будівельного сміття.
     
    40 підвальних приміщень можуть використовуватися як найпростіші укриття. Їх також прибрали, просушили, відновили освітлення, встановили замки, передали ключі на відповідальне зберігання та розмістили оголошення щодо їхнього місцезнаходження.