У міській раді обговорили, чи вдало організували День міста

  • 20 вер. 2021 10:43
  • 843
    • Новина У міській раді обговорили, чи вдало організували День міста Ранкове місто. Кропивницький
     
    Міський голова Кропивницького Андрій Райкович подякував організаторам святкових заходів до Дня міста, інформує міська рада у ФБ.
     
    Минулий передсвятковий тиждень до Дня міста був насичений знаковими подіями, що стали підсумком великої спільної праці усієї громади міста. На цьому сьогодні, 20 вересня, під час апаратної наради наголосив Кропивницький міський голова Андрій Райкович. В обласному центрі презентували нову книгу, видану коштом міста, відкрили спортивні майданчики та зали, надсучасний МРЦ, нові неонатальні віддлення у пологовому будинку, презентували карети швидкої допомоги, врешті, місто побачило відремонтовану вулицю Вокзальну, десять нових автобусів та новий тролейбусний маршрут. 
     
    - Це велика праця, велика організаційна робота міської ради, виконавчих органів, оргкомітету. На жаль, суботньому святу завадила несприятлива погода. Нічого! Ми обов'язково іще не один раз покличемо містян на святкування приводів буде у нас чимало - наголосив Андрій Райкович. - Молодці, що зуміли кілька локацій перенести на п'ятницю, а в суботу урочистості у театрі були гарними: Всеукраїнський фестиваль “Ятранське коло”, надзвичайно глибокий за змістом, достойно підтвердив, що Кропивницький - центр української хореографії, танцювальна столиця України, місто справді творчих, талановитих людей. І тому усім велика і щира подяка. Ну а концерту вечірньому ніщо не завадило. Думаю, він сподобався людям. Дякую усій команді за організацію!