Кіровоградщина: Хто отримав премію імені Жученка у галузі спорту?

  • 13 вер. 2021 09:22
  • 626
    • Новина Кіровоградщина: Хто отримав премію імені Жученка у галузі спорту? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Голова обласної ради Сергій Шульга вручив премію імені Жученка працівникам галузі спорту на Кіровоградщині, інформує обласна рада у ФБ.
     
    Обласну премію "За досягнення в галузі фізичної культури і спорту імені Володимира Жученка" вручив голова обласної ради Сергій Шульга в театрі імені М.Л.Кропивницького 10 вересня.
     
    Працівники галузі спорту Кіровоградщини здобули премію у двох номінаціях. Зокрема, «Степового орла», диплом та нагрудний знак у номінації "За розвиток спортивного руху" отримали:
     
    Винокуров Віталій Миколайович, директор КЗ "Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву-2";
    Рой Станіслав Леонідович, директор КЗ "Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву "Надія".
     
    У номінації "За високі спортивні досягнення" премією нагороджено:
    Здітовецького Геннадія Борисовича, тренера-викладача КЗ "Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву-2";
    Матякубова Бозорбоя Кахрамоновича, вихованця КЗ "Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву-2";
    Саласенка Вадима Вікторовича, тренера-викладача КЗ "Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву-2".
     
    - Сила спорту – не лише у гарній фізичній формі, у кількості медалей, а в здатності згуртувати всіх. Ми єдині, коли на честь України піднімається прапор. Коли звучить наш гімн. Ми разом переживаємо поразки і так само спільно віримо у здобутки попереду. Вітаю усіх зі святом! Здоров‘я вам, наснаги, мрій, прагнень і нових рекордів, - зазначив у вітальному слові спортсменам Кіровоградщини з нагоди професійного свята голова обласної ради.
     
    Нагадаємо, лауреатів премії визначено таємним голосування на засіданні конкурсної комісії 10 серпня.