Молоді поліцейські пройшли тренінг за напрямком протидії домашньому насильству

  • 10 вер. 2021 16:05
  • 741
    • Новина Молоді поліцейські пройшли тренінг за напрямком протидії домашньому насильству Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліцейські Кіровоградщини провели тренінг за напрямком протидії домашньому насильству для випускників закладів вищої освіти МВС України.
     
    Новопризначені правоохоронці, які найближчим часом відбувають до територіальних підрозділів для несення служби у складі груп реагування патрульної поліції, поновили свої знання законодавства України та зокрема нормативно-правових актів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.
     
    Захід відбувся на базі тренінгового центру поліції області. Про норми адміністративного та кримінального законодавства, які застосовуються відносно сімейних кривдників, молодим колегам розповіла керівник сектору протидії домашньому насильству відділу превенції Кропивницького районного управління поліції Дар’я Гнєзділова. 
     
    Вона нагадала про важливість взаємодії та співпраці поліцейських з представниками інших державних органів і громадських організацій на факти, пов’язані з сімейним насильством. 
     
     
    Учасники тренінгу також ознайомилися з особливостям спілкування та надання подальшої допомоги постраждалим, що перебувають у групі підвищеного ризику.
     
    Сектор протидії домашньому насильству
    Кропивницького районного управління поліції