Муніципальний театр сатири представить виставу "Мама, adios"

  • 9 вер. 2021 16:09
  • 950
    • Новина Муніципальний театр сатири представить виставу «Мама, adios» Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому Муніципальний Театр Сатири бере участь у Всеукраїнському святі театрального мистецтва "Вересневі самоцвіти", про це у ФБ пише режисер Роман Бутовський.
     
    23 вересня, у четвер, на малій сцені театру імені Марка Кропивницького о 16:00 відбудеться показ вистави "Мама, adios". Прем’єра 2021 року. Режисер — Роман Бутовський.
     
    Великобританія, 70-ті роки XX століття. Дія відбувається в будинку родини Барнстейбл. Головний герой післе відвідин сімейного лікаря, розуміє, що він приречений, жити йому лишилось рік, можливо, півтора. Між тим, його оточення зовсім не здогадується про майбутню трагедію. Всі живуть в своє задоволення, ні про що не переймаючись. Однак, ряд неочікуваних подій виром вривається в дім, і стрімко закручує сюжет ліричної, але неймовірно смішної комедії.
     
    З вересня 2021 року Сучасний театр сатири набув поважного статусу "Муніципальний театр сатири"! За сприння в цьому ми дякуємо Кропивницькій міській раді, Управлінню Культури Кропивницький та особисто начальнику управління культури Анні Назарець.