У Кропивницькому відкрили оновлений зал обласної організації спортивного товариства «Динамо»

  • 8 вер. 2021 11:02
  • 640
    • Новина У Кропивницькому відкрили оновлений зал обласної організації спортивного товариства «Динамо» Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині відбулося урочисте відкриття оновленого залу обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», інформує у ФБ Поліція Кіровоградської області.
     
    Один з кращих бійцівських залів в області, обладнаний усім необхідним для вдосконалення спортивної майстерності, відтепер стане постійним місцем тренувань поліцейських, рятувальників, співробітників інших силових відомств та нацгвардійців. В ньому тренуватимуться майбутні чемпіони та працівники силових відомств – діти зі спортивних секцій з таких видів боротьби як таеквондо ІТФ, грепплінг, панкратіон та дзюдо. Саме тому заходи з урочистого відкриття оновленого спортивного майданчика було присвячено наймолодшим спортсменам. 
     
    - Для нас важливо, де проводять дозвілля наші діти. Без сумніву, краще якщо це буде спортивний зал, а не вулиця. Заняття спортом позитивно впливає на їх культуру, фізичний розвиток і здоров’я, загартовує характер. Ми змалечку тренуємо майбутніх правоохоронців, які згодом прийдуть на службу, щоб боронити свій народ і державу.
     
    Крім того, спортивна школа «Динамо» готує спортсменів найвищого рівня, які прославляють Україну не лише на всеукраїнських змаганнях, а й далеко за її межами. Тож і надалі докладатимемо максимум на зусиль, щоб наші діти мали для цього усі необхідні умови,  - зазначив Роман Козьяков. 
     
    Серед запрошених почесних гостей перший заступник голови ГО ФСТ «Динамо» України Віктор Корж, заступник голови Кіровоградської обласної адміністрації Андрій Лісота та представники громадськості. 
     
     
    Перший заступник голови ГО ФСТ «Динамо» України Віктор Корж подякував усім, хто долучився до оновлення спортивного залу, зокрема меценатам, які надали спонсорську допомогу, та керівництву обласної організації за ініціативу.
     
    - Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» має великі традиції, досягнення та розвинену інфраструктуру – осередки в усіх обласних центрах. Ми спільними зусиллями дбаємо про здоров’я дітей, залучення їх до фізичної культури і спорту. Також наше завдання – організація фізичної та бойової підготовки не лише поліцейських, а й представників інших правоохоронних органів. Сучасний, оснащений зал дозволить їм займатися спортом, оволодівати технікою рукопашного бою, боротьби самбо. І також ми посилимо роботу з дітьми, які перебувають на обліку в поліції. Це непроста ланка і ми будемо її розвивати.
     
    Щиро вдячний усім, хто брав участь у покращанні спортивного комплексу ФСТ «Динамо» у Кропивницькому, який слугуватиме місцевим мешканцям та правоохоронцям, - зазначив Віктор Корж. 
     
    Учасники заходу побажали спортсменам подальших успіхів та пообіцяли і надалі їх підтримувати.