У Світловодську пропонують роботу на керамічному підприємстві

  • 1 вер. 2021 09:12
  • 430
    • Новина У Світловодську пропонують роботу на керамічному підприємстві Ранкове місто. Кропивницький
     
    Нещодавно для Приватного торгово-промислового підприємства Елегія-Гранд, що спеціалізується на виготовленні керамічних виробів та декору, проєктуванні пляшок за індивідуальним замовленням, з метою підбору персоналу для виконання термінового замовлення фахівці Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості застосували такий елемент добору персоналу, як рекрутинг.
     
    Зокрема, у секторі самостійного пошуку роботи Світловодської міськрайонної філії обласного центру зайнятості представники ПТПП Елегія-Гранд отримали можливість оперативно підібрати собі працівників шляхом проведення індивідуальних співбесід з потенційними працівниками.
     
    - Через оголошений карантин чималій кількості підприємств, особливо середнього, малого і мікропідприємництва, довелося призупинити свою діяльність. Наше підприємство не стало винятком. Виробництво було призупинене, і, як наслідок, відсутні кошти на виплату у повному обсязі заробітної праці працівникам. Довелося частково призупинити виробничий процес та переводити працівників на неповний робочий тиждень. Чимало працівників ми втратили. Тож сподіваємось, що разом зі службою зайнятості колишні працівники, які зараз перебувають у пошуках роботи, знову працюватимуть у нас, – упевнено говорить представник підприємства Ольга Васильченко.
     
    Слід наголосити, що попередньо фахівці міськрайонної філії обласного центру зайнятості провели підготовчу роботу щодо вивчення професійно-кваліфікаційного складу безробітних, аби максимально задовольнити потреби роботодавця. Тож на захід  запросили шукачів роботи, які відповідають вимогам роботодавця по кожній із заявлених вакансій.
     
    Представник ПТПП Елегія-Гранд О.Васильченко запропонувала незайнятим громадянам вакансії: відливальник фарфорових та фаянсових виробів, сортувальник сировини, фарфорових, фаянсових та керамічних виробів, обробник художніх виробів, аерографник, випалювач фарфорових та фаянсових виробів, оправник-чистильник.
     
    Спілкування шукачів роботи та представників роботодавця проходило у форматі активної співбесіди, де учасники заходу змогли обговорити всі питання, що їх цікавили, отримати інформацію про умови праці та особливості роботи, графік роботи та розмір заробітної плати. П’ятеро безробітних громадян, які взяли участь у заході, зацікавилися пропозиціями роботи і вирішили відвідати підприємство з метою ознайомлення з умовами праці безпосередньо на робочих місцях та вирішення питання подальшого працевлаштування.
     
    Наталія Котова, провідний фахівець
    з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями
    Світловодської міськрайонної філії
    Кіровоградського обласного центру зайнятості