Безробітні Кіровоградщини мають змогу вивчитись на слюсарів-ремонтників в Одесі

  • 27 серп. 2021 14:13
  • 672
    • Новина Безробітні Кіровоградщини мають змогу вивчитись на слюсарів-ремонтників в Одесі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Роботодавці Кіровоградщини потребують слюсарів-ремонтників.
     
    Слюсар-ремонтник – професія широко розповсюджена та затребувана на всіх етапах будівництва, а також при експлуатації будівель і супровідних технічних систем.
     
    Такі фахівці користуються величезним попитом на ринку праці. Ймовірність працевлаштування за професією слюсар-ремонтник досить висока. У переважній більшості ці фахівці без особливих ускладнень знаходять роботу на будівництві, заводах, що випускають санітарно-технічне обладнання, житлово-експлуатаційних конторах, а також на кожному великому підприємстві та в установі чи приватно.
     
    Якщо Вас зацікавила запропонована вакансія, але Ви не маєте відповідної освіти, за сприяння служби зайнятості Ви маєте можливість пройти профнавчання та опанувати затребувану на ринку праці професію.
     
    6 вересня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості стартує навчання за професією «Слюсар-ремонтник». Курс навчання триватиме 5,5 міс.  
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    • повна/базова загальна середня освіта;
    • повноліття (не менше 18 років);
    • медична довідка.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінені, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.
     
    Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou
     
    Відділ організації профнавчання
    Кіровоградського обласного центру зайнятості