Кіровоградщина: Безробітні Добровеличківки працевлаштовуються на консервний завод

  • 22 серп. 2021 10:29
  • 580
    • Новина Кіровоградщина: Безробітні Добровеличківки працевлаштовуються на консервний завод Ранкове місто. Кропивницький
     
    Одним із успішних прикладів тісної і плідної співпраці у напрямку укомплектування вільних робочих місць є співпраця Добровеличківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості та ТОВ «Добровеличківський консервний завод «Плюс».
     
    У минулому та поточному роках на підприємство були працевлаштовані більше 30 працівників на сезонні роботи з переробки, сортування та консервування овочів.
     
    За словами директорки Ольги Савенко, спільна робота ТОВ «Добровеличківський консервний завод «Плюс» та районної філії обласного центру зайнятості є обопільно вигідною. Більше того, вона сприяє не лише забезпеченню підприємства професійною робочою силою, а й поверненню незайнятих громадян до праці, поліпшенню добробуту земляків, а також збереженню й примноженню традицій і досвіду переробної промисловості Кіровоградщини.
     
    Цьогоріч на замовлення ТОВ «Добровеличківський консервний завод «Плюс» районною філією були організовані курси цільового призначення, де сьогоднішні працівники, а колись безробітні на базі Полтавського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості навчалися переробці та зберіганню плодоовочевої і ягідної продукції.
     
    Поліна Радченко, одна з восьми слухачів курсів, говорить: «Упродовж короткострокового курсу навчання ми ознайомилися з технологіями зберігання та переробки ягід, плодових та зелених овочів, способами їх консервування. Набуті знання вже сьогодні застосовуємо на своїх робочих місцях. Я задоволена, що пройшла ці курси, адже це гарантія працевлаштування та безпечної роботи, а ще – це нові знання та навички, які стають мені в пригоді і вдома».
     
     
    Нагадаємо, що ТОВ «Добровеличківський консервний завод «Плюс» – одне із провідних переробних підприємств району, що спеціалізується на консервуванні овочів та фруктів. Історія підприємства ТОВ «Добровеличківський консервний завод «Плюс» починається з 1940 року. Нині це підприємство, яке впевнено тримає орієнтир на сучасному ринку.
     
    Підприємство пропонує широкий асортимент плодоовочевої консервації, що виготовляється за домашніми рецептами з натуральних інгредієнтів. Уся продукція з успіхом реалізовується не тільки в області, але й за її межами.
     
    С. Єремеєва, директор Добровеличківської районної філії 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості