Кіровоградщина: Невідомі особи намагались зупинити потяг

  • 12 серп. 2021 09:19
  • 429
    • Новина Кіровоградщина: Невідомі особи намагались зупинити потяг Ранкове місто. Кропивницький
     
    Невідомі особи наклали шини на колії та розбили вікно в одному з вагонів приміського поїзда під час прямування, про це у ФБ повідомляє Одеська залізниця у ФБ.
     
    Вчора по обіді на перегоні Фундукліївка – Цибулеве група невідомих осіб створила загрозу безпеці руху приміського поїзда та скоїла вандальний напад на нього.
    Випадок трапився під час руху поїзда №6505 сполученням Знам’янка –  Т. Шевченка.  Невідомі особи наклали гумові шини та каміння на колію, а також розбили скло у дверях другого з хвоста вагона поїзда. 
     
    На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав. Завдяки оперативним діям машиніста поїзда, наїзд на перешкоди вдалося попередити. На місце події було викликано місцевий відділ Нацполіції. 
     
    Працівники філії наголошують, що окрім збитків, котрі несе залізниця, страждають в першу чергу пасажири, адже пошкоджені вагони знімаються з руху для відновлення, що скорочує склад поїздів. А на відновлення зовнішнього виду рухомого складу потрібно витратити не лише гроші, але й чимало часу працівників, які задіяні в планових видах ремонту.