Обласна рада працює над створенням програми розвитку Кіровоградщини на 2022 рік

  • 9 серп. 2021 17:04
  • 559
    • Новина Обласна рада працює над створенням програми розвитку Кіровоградщини на 2022 рік Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сергій Шульга: Програма економічного і соціального розвитку Кіровоградщини на 2022 рік має бути чіткою і змістовною, цитує голову облради обласна рада у ФБ.
     
    На цьому голова обласної ради наголосив під час обговорення проєкту цього документу на нараді за участю голови облдержадміністрації Марії Чорної, керівників структурних підрозділів адміністрації та керівників територіальних громад в онлайн-режимі. 
     
     
    За інформацією, яку озвучила в.о. директора департаменту економічного розвитку та торгівлі Світлана Соломаха, на сьогодні уже розроблено проєкт програми соцекономрозвитку області на наступний рік, але він потребує доопрацювання, оскільки ще не всі залучені до його розробки сторони надали свої пропозиції. 
     
     
    На думку Сергія Шульги, нинішній проєкт потребує більш серйозного підходу в напрацюванні.
     
     
    - Щоб цей надважливий документ містив заходи, які дійсно сприятимуть розвитку нашого краю, до роботи над його створенням потрібно обов’язково залучити депутатів обласної ради, представників територіальних громад, створити дієві робочі групи, а також важливо мати ґрунтовні галузеві програми, — зазначив у своєму виступі голова обласної ради.