Кіровоградщина: Керівництво області інспектує без попередження пункти вакцинації

  • 6 серп. 2021 12:16
  • 570
    • Новина Кіровоградщина: Керівництво області інспектує без попередження пункти вакцинації Ранкове місто. Кропивницький
     
    Заступник голови ОДА Сергій Поліщук без попередження проінспектував центри масової вакцинації в Новоукраїнському районі, інформує ОДА у ФБ.
     
    Заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Поліщук спільно з головою Новоукраїнської РДА Віталієм Пастушенком провели інспектування центрів масової вакцинації та пунктів щеплення в Новоукраїнському районі. 
     
    Так, під час робочої поїздки без попередження відвідали Добровеличківський та Новоукраїнський Центри первинної медико-санітарної допомоги, а також центр масової вакцинації населення в Новоукраїнці, який розташований в міському Палаці культури «Ювілейний». 
     
    За інформацією працівників, вакцини наявні наразі в достатній кількості. Щеплення проводять препаратами Coronavac та Moderna. А в центрі масової вакцинації населення Новоукраїнки в наявності препарат Pfizer. 
     
    - Наше основне завдання – провести масштабну інформаційну кампанію щодо важливості та необхідності щеплення. Особливу увагу щодо імунізації необхідно звернути на медиків та педагогічних працівників, адже саме ці працівники щоденно контактують з великою кількістю людей, - зазначив заступник голови облдержадміністрації Сергій Поліщук.