Кропивницький: Де на вихідних працюватимуть мобільні пункти вакцинації?

  • 6 серп. 2021 09:46
  • 653
    • Новина Кропивницький: Де на вихідних працюватимуть мобільні пункти вакцинації? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Андрій Райкович закликав кропивничан активніше щеплюватись від COVID-19, інформує міська рада.
     
    В цю суботу, 7 серпня, виїзні пункти вакцинації знов працюватимуть. В суботу медики прийматимуть жителів Арнаутово і Масляниківки. Працюватимуть біля 33-ї школи з 9-ї ранку до 12-ї. Ще один пункт розгорне роботу на Олексіївці, також з 9-ї до 12-ї, біля магазину «Смак».
     
    На сьогодні, як повідомив Кропивницький міський голова Андрій Райкович, від небезпечної хвороби вакцинувалося понад 40 тисяч кропивничан. Але для створення колективного імунітету цього недостатньо. Тож очільник міста закликав містян активніше йти в пункти щеплень.
     
    - Зараз ЗМІ рясніють тривожними повідомленнями про те, що в наступні два тижні можливий спалах COVID-19. Я щоденно аналізую дані медиків, чую застереження головного санітарного лікаря держави, який пояснює, що на нас чекає, якщо ігноруватиметься вакцинація. Знов наголошу – я нікого не лякаю! На жаль, такою є наша реальність, - наголосив міський голова. - Краще не жартувати, а зробити щеплення. Воно безкоштовне, і пунктів вакцинації вистачає.
     
    На сьогодні в місті вакцинацію від коронавірусу вже зробило понад 40 тисяч людей. Але для колективного імунітету цього ще недостатньо. Тому ще і ще раз закликаю, не гайте часу, зробіть вакцинацію. Давайте, врешті, подумаємо про медиків.  Вони ж як у пеклі працюють! Їхнього ресурсу може просто забракнути. Будьмо відповідальними!