Кропивницькі першачки з багатодітних сімей отримають свої перші наплічники

  • 5 серп. 2021 11:32
  • 407
    • Новина Кропивницькі першачки з багатодітних сімей отримають свої перші наплічники Ранкове місто. Кропивницький
     
    Першокласники Кропивницького з багатодітних родин безкоштовно отримають свої перші шкільні портфелі, інформує міська рада.
     
    Традиційно до початку нового навчального року у Кропивницькому першокласники з багатодітних сімей, у яких виховується четверо і більше дітей, отримають від міської влади свої перші у житті портфелі з необхідним набором шкільних аксесуарів. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту міської ради.
     
    - З метою реалізації заходів міської програми підтримки сімей на 2021 – 2023 роки, ми запланували вручення шкільних ранців з усіма необхідними канцелярським приладдям, - відзначила заступник начальника управління Катерина Черкасська.
     
    Наразі у Кропивницькому мешкають 1 016 багатодітних сімей, в яких виховується 3 371 дитини. До складу багатодітної родини включаються також діти, які навчаються за денною формою навчання у загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах до їх закінчення, але не довше ніж до досягнення ними 23 років.
     
    З питань отримання портфелів просимо звертатися до управління молоді та спорту Кропивницької міської ради за адресою: вулиця Велика Перспективна, 41, кімната 313. Довідки можна отримати за телефоном: (0522) 35 83 11, 35 83 12 або за електронною адресою: umc@krmr.gov.ua.