Безробітні Кіровоградщини можуть отримати професію швачки

  • 4 серп. 2021 11:00
  • 510
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть отримати професію швачки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Швачка – одна з найдавніших професій, яка докорінно змінилася в процесі науково-технічного прогресу. Зараз ця професія найбільш поширена в швейному та трикотажному виробництві.
     
    Станом на початок серпня 2021 року швейні підприємства області потребують 13 швачок.
     
    Якщо Вас зацікавила запропонована вакансія, але Ви не маєте відповідної освіти, за сприяння служби зайнятості Ви маєте можливість пройти профнавчання та опанувати затребувану на ринку праці професію.
     
    У серпні поточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити на базі Львівського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості безробітних громадян професії «Швачка». Навчання розпочинається з 9 серпня поточного року, термін навчання – 3,1 міс.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    • повна/базова загальна середня освіта;
    • вік особи не менше 18 років;
    • медична довідка.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінені, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.
     
    Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi