Кропивницький: ТОВ «ЕКО ПІГЛЕТС» запрошує на роботу операторів свинокомплексів

  • 30 лип. 2021 12:04
  • 457
    • Новина Кропивницький: ТОВ «ЕКО ПІГЛЕТС» запрошує на роботу операторів свинокомплексів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Близько 10 безробітних громадян, які взяли участь у міні-ярмарку вакансій, що відбувся у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості на замовлення ТОВ «ЕКО ПІГЛЕТС», отримали направлення на працевлаштування.
     
    Презентуючи підприємство, його засновник Олександр Демченко ознайомив присутніх з основними напрямками діяльності підприємства. За його словами, серед основних видів діяльності господарства – розведення свиней та виробництво готових кормів для тварин, що утримуються на фермах. Наразі підприємство має потребу в укомплектуванні вакансій «Оператор свинарських комплексів і механізованих ферм».
     
    О. Демченко окреслив вимоги до працівників та надав інформацію про умови і режим праці, а також соціальний пакет, який підприємство пропонує своїм співробітникам. «Підприємство пропонує офіційне працевлаштування, стабільну та вчасно виплачену заробітну плату, яка складає від 6000 грн до 18000 грн. Гарантуємо повний соціальний пакет. Крім того, є можливість транспортної доставки працівників до місця роботи», – підкреслив О. Демченко.
     
    Окрім цього фахівці міськрайонного центру зайнятості наголосили присутнім на важливості легального працевлаштування та належного оформлення трудових відносин. 
     
    - Тим, хто вже працює, та тим, які мають намір влаштуватися, важливо розуміти: даючи згоду працювати та отримувати «тіньову» заробітну плату, працівники самі себе позбавляють соціальних гарантій. Тож працюйте легально – це захистить ваші права, – зазначила Тетяна Малишенко, фахівчиня міськрайонного центру зайнятості.
     
    Тож, виконуючи посередницькі функції на ринку праці, державна служба зайнятості застосовує різні форми співпраці з роботодавцями щодо сприяння в укомплектуванні вільних робочих місць. Серед них – організація та проведення міні-ярмарків вакансій.
     
    Тетяна Малишенко, 
    провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями 
    Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості