Кіровоградщина: В центрі профілактики та боротьби зі СНІДом продовжують ліквідовувати наслідки негоди

  • 29 лип. 2021 09:36
  • 386
    • Новина Кіровоградщина: В центрі профілактики та боротьби зі СНІДом продовжують ліквідовувати наслідки негоди Ранкове місто. Кропивницький
     
    Обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом продовжує надавати терапію своїм пацієнтам, інформує Кіровоградська облрада.
     
    Вночі 20-го липня внаслідок негоди було пошкоджено та знеструмлено приміщення Кіровоградського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом Кіровоградської обласної ради. Перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк повідомив, що центр безперебійно продовжує надавати необхідні препарати пацієнтам закладу. 
     
    За його словами, 21-го липня він відвідав комунальне підприємство. Тоді терміново було підключено до електропостачання холодильні камери, в яких зберігаються банк крові та спеціальні тести. 
     
    - На сьогодні рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди. Наступний крок – встановлення електроопор та відновлення пошкодженого приміщення. Також вже підключили сигналізацію, - зазначив Юрій Семенюк.
     
     Працівники центру облаштовують тимчасові робочі кабінети в обласному шкірно-венерологічному диспансері для роботи з налагодження комунікацій із системами Міністерства охорони здоров’я України.
     
    Юрій Семенюк наголосив, що ситуація, яка склалася, не впливає на забезпечення пацієнтів необхідною терапією.