Як в області готуються до опалювального сезону?

  • 28 лип. 2021 11:09
  • 451
    • Новина Як в області готуються до опалювального сезону? Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині триває підготовка до нового опалювального сезону, інформує ОДА.
     
    На Кіровоградщині триває підготовка територій до нового опалювального періоду. Стан підготовки теплових господарств області обговорювали під час чергового засідання штабу з контролю за станом проходження опалювального сезону.
    За даними департаменту житлово-комунального господарства ОДА, у теплових господарствах області підготували 199 котелень з 397 та 20 з 38 теплових пунктів. Також фахівці замінили 165,8 км теплових мереж та заготовили 5,3 тисяч тонн вугілля.
     
    Наразі обласна державна адміністрація направила лист міським, селищним, сільським радам щодо забезпечення розроблення та затвердження планів комплексної підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2021/22 року, передбачивши в них заходи з модернізації та заміни теплових мереж в обсягах не менших ніж 5% від наявних теплових мереж, які перебувають в незадовільному технічному стані.
     
    У департаменті ЖКГ Кіровоградської облдержадміністрації також уточнили, що наразі на заходи з підготовки до опалювального періоду спрямовано 74,27 млн.грн.
     
    Нині роботи з підготовки до опалювального сезону 2021/2022 року продовжуються.