Керівництво кропивницького ФК Зірка прийняло рішення про надання стадіону міста імені Станіслава Березкіна

  • 27 лип. 2021 13:49
  • 1345
    • Новина Керівництво кропивницького ФК Зірка прийняло рішення про надання стадіону міста імені Станіслава Березкіна Ранкове місто. Кропивницький

    Як повідомляє прес центр ФК Зірка, від двадцять шостого липня цього року стадіон в місті Кропивницький офіційно носитиме назву стадіон Зірка імені Станіслава Березкіна, одноголосне рішення загальних зборів засновників футбольного клубу було прийнято, після отримання відповідного звернення від колективу.

    Стадіон в обласному центрі до цього часу носив однойменну назву свого спортивного клубу, а саме - Зоря, після колективної заяви, збори засновників одноголосно прийняли рішення на користь зміни назви на честь відомого в області та країні мецената.

    Передумови перейменування стадіону в обласному центрі

    Як повідомляє спортивний ресурс https://meta.ua/uk/sport/, перейменуванню спортивного об'єкту передувала заява від його колективу, в котрій було детально зазначено, що саме завдячуючи Березкіну Станіславу в місті, у вже далекому дві тисячі дванадцятому році, з'явилася та успішно запрацювала футбольна академія під назвою Зірка, а вже через короткий час, її вихованці впевнено посідали призові місця в різноманітних юнацьких турнірах та чемпіонатах країни. Саме з його ініціативи клуб отримав значну фінансову підтримку від промислових підприємств регіону та, не зважаючи на складну економічну ситуацію в державі, спромігся розпочати капітальну реконструкцію всього об'єкту в дві тисячі тринадцятому році, в результаті чого, вже невдовзі місто отримало сучасну спортивну інфраструктуру, а саме - легкоатлетичний комплекс та футбольний стадіон. Після цього, маючи відмінну базу для тренувань, Зірка змогла вийти до вищої футбольної ліги країни. Тому, питання заявників було підтримано одноголосно і безперечно. 

    Меценат футбольного клубу, хто він

    Для непосвячених нагадаємо, Березкін Станіслав заснував, свого часу, успішну компанію місцевого значення, під назвою Креатив, став підприємцем та меценатом одночасно. За своє життя, котре обірвалося шостого грудня дві тисячі двадцятого року, тричі обирався народним депутатом. Любив місто та за будь-якої нагоди допомагав у вирішенні нагальних проблем.