У Кропивницькому презентували туристичний портал

  • 22 лип. 2021 16:28
  • 693
    • Новина У Кропивницькому презентували туристичний портал Ранкове місто. Кропивницький
     
    Повну інформацію про туристичні «магніти» Кіровоградщини можна буде дізнатися на обласному туристичному порталі, сканувавши QR-код, інформує Кіровоградська ОДА.
     
    За ініціативи голови обласної ради Сергія Шульги відбулася нарада з посадовими особами органів місцевого самоврядування області з питань розвитку туристичного та інвестиційного потенціалу громад.
     
    Наприкінці квітня цього року директорка обласної бібліотеки імені Чижевського Валентина Животовська презентувала проєкт обласного туристичного порталу. Заручившись підтримкою голови обласної ради Сергія Шульги, команда спеціалістів уже сформувала перші тридцять туристичних «магнітів», про які Валентина Животовська розповіла  20 липня на нараді у Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті.
     
    «Магніти» - це туристичні об’єкти, які розташовані на території Кіровоградської області. Повну інформацію про них можна буде дізнатися на обласному туристичному онлайнпорталі, у тому числі, сканувавши QR-код. 
     
    Це один з етапів до нового розвитку проєкту «Мандруй Кіровоградщиною» та туризму загалом. Крім цього Кіровоградською регіональною торгово-промисловою палатою розроблено туристичну карту області та туристичні «пазли». 
     
    Сергій Шульга закликав керівників громад надавати свої пропозиції для формування туристичних «магнітів».