У Долинськй громаді активно відновлюють вуличне освітлення

  • 22 лип. 2021 11:36
  • 704
    • Новина У Долинськй громаді активно відновлюють вуличне освітлення Ранкове місто. Кропивницький
     
    За пів року в рамках міської програми відновлено майже 9 кілометрів мереж вуличного освітлення, яке забезпечило встановлення 130 енергозберігаючих світлоточок, - йдеться у повідомлені Кіровоградського РВ АМУ. 
     
    Реконструкція вуличного освітлення проводять до встановлених нормативів і державних стандартів не тільки в самій Долинській, а й у інших населених пунктах громади. Так, вже оновили мережу у селах Олександрівка, Новоолександрівка, Новогриогорівка Перша, Славне, Федоро-Шулічине.
     
    - Обираючи об’єкти з відновлення освітлення, ми в першу чергу звертаємо увагу на забезпечення безпечного пересування пішоходів, велосипедистів, авто вечорі і вночі та попередження правопорушень на територіях. Не останню роль у виблорі черговості обєктів відіграє фактор створення сприятливих умов до організації дозвілля дітей та молоді на територіях, - говорить Євгеній Звіздовський, голова Долинської територіальної громади. 
     
    Загалом, у 2021 році на відновлення та поточний ремонт освітлення з бюджету Долинської громади вже виділено понад 1,8 мільйона гривень.