Кількість локацій для вакцинації жителів Кіровоградщини зросте в 4 рази

  • 21 лип. 2021 17:12
  • 544
    • Новина Кількість локацій для вакцинації жителів Кіровоградщини зросте в 4 рази Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині функціонуватиме 121 локація, де вакцинуватимуть населення області, тож імунізація буде доступна кожному. На цьому під час брифінгу наголосила очільниця облдержадміністрації Марія Чорна.  
     
    - Від сьогодні, за розпорядженням оперативного штабу МОЗу, на Кіровоградщині почнуть діяти нововведення. А організація вакцинальної кампанії буде значно досконалішою. По-перше, центри вакцинації працюватимуть сім днів на тиждень, а не лише по будням. По-друге, в кожній поліклініці області має бути об лаштований пункт щеплення.  Тож усього тепер в області функціонуватиме 121 локація. Так ми зможемо дати можливість вакцинуватись максимальній кількості жителів і сіл, і міст нашої області. Вкотре акцентую: вакцинація сьогодні - це єдиний спосіб вберегтись від важких наслідків коронавірусу! - акцентувала Марія Чорна. 
     
    Також очільниця Кіровоградської ОДА звернулася до батьків школярів – адже від масовості провацкинованого населення залежить, в якому форматі стартує новий навчальний рік: повноцінно чи в дистанційному режимі. 
     
    - Чим швидше ми наберемо критичну масу людей, які вакцинуються, тим більше ймовірності, що зможемо уникнути введення локдауну і посилення протиепідемічних норм. Зокрема, це означатиме, що садочки зі школами працюватимуть, і наші діти зможуть здобувати якісну освіту, а не навчатись вдома, - зауважила Марія Чорна.