Безробітних Кіровоградщини запрошують безкоштовно стати озеленювачами

  • 19 лип. 2021 12:41
  • 476
    • Новина Безробітних Кіровоградщини запрошують безкоштовно стати озеленювачами Ранкове місто. Кропивницький
     
    Озеленювач – це працівник, який займається озелененням територій будинків, вулиць та міст, створює красу в парках за допомогою квітників, клумб, газонів, охайно доглянутих дерев та квітучих кущів.
     
    Основними завданнями озеленювача є підготовка ґрунту, посадкового матеріалу, добрив; здійснення догляду за зеленими насадженнями за допомогою простих інструментів і пристосувань; виконання складних робіт із застосуванням машин та механізмів; виконання особливо складних робіт, пов’язані з вирощуванням рослин на гідропоніку їх вегетативним розмноженням.
     
    26 липня на базі Донецького центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання за професією «Озеленювач», курс навчання триватиме 4 місяці. Фактична адреса освітнього закладу – м. Краматорськ.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    • повна/базова загальна середня освіта;
    • вік особи не менше 18 років;
    • медична довідка.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінено, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.
     
     
     
    Відділ організації профнавчання
    Кіровоградського обласного центру зайнятості