Кропивницький: Консул КНР відкрив фотовиставку «Прагнення до кращого життя»

  • 18 лип. 2021 09:40
  • 549
    • Новина Кропивницький: Консул КНР відкрив фотовиставку «Прагнення до кращого життя» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Генеральний Консул Китайської Народної Республіки Сун Ліцюнь відкрив фотовиставку в обласному музеї мистецтв, інформує у Фб Кіровоградська облрада.
     
    16 липня у Музеї мистецтв Кіровоградської обласної ради презентували фотовиставку «Прагнення до кращого життя», організовану Генеральним Консульством Китайської Народної Республіки. З відкриттям виставки присутніх привітали голова обласної ради Сергій Шульга та Генеральний Консул Китайської Народної Республіки в Одесі Сун Ліцюнь.
     
    З минулого року музей мистецтв проводить цикл просвітницьких заходів, одним з яких стала виставка, яка висвітлює історію, побут та культурні традиції Китаю. 
     
    - Дякую, що Ви знайшли час для презентації цієї фотовиставки. Під час спілкування, ми з Вами обговорили, що це лише перший крок обміну культурними цінностями, і сподіваємось, що у подальшому ми зможемо представити Кіровоградщину у Китайській Народній Республіці, - звернувся до Генерального Консула Сергій Шульга.
     
    Також голова обласної ради запросив Генерального Консула КНР на найбільшу агропромислову виставку в Україні «АгроЕкспо», яка традиційно проходить у Кропивницькому.