Проїзд до селища Нового здійснюватиметься через промислову зону Кропивницького

  • 15 лип. 2021 10:01
  • 494
    • Новина Проїзд до селища Нового здійснюватиметься через промислову зону Кропивницького Ранкове місто. Кропивницький
     
    Увага! Зміни руху транспорту в напрямку селища Нового, інформує міська рада у ФБ.
     
    У зв’язку з капітальним ремонтом шляхопроводу на автомобільній дорозі державного значення M-12 Стрий – Тернопіль — Кропивницький – 3нам’янка (поблизу готельно-ресторанного комплексу «Ліана») з 16 липня 2021 року буде перекрито рух автотранспорту.
     
    Проїзд до селища Нового здійснюватиметься за затвердженою схемою об’їзду через промислову зону Кропивницького (вулицею Першою виставковою, через Маловисківський залізничний переїзд, далі автошляхом в напрямку села Катеринівки, селища Нового).
     
    Графіки руху автобусного маршруту № 274 «селище Нове – площа Богдана Хмельницького» та тролейбусного маршруту №11 «селище Нове – Автовокзал – площа Богдана Хмельницького» відкориговані та будуть розміщені на офіційному сайті КП «Електротранс» Кропивницької міської ради.
     
    На шляху слідування автобусів № 274 та тролейбусів № 11 до селища Нового перша зупинка – «селище Нове», наступні – «Гуртожиток» та «Центр», передостання – «Психіатрична лікарня», а остання – «АЗС LONGO», на якій транспортні засоби будуть здійснювати міжрейсовий відстій.
     
    Відновлення руху заплановане на 20 серпня 2021 року.